A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

8

testünk jólétének 3 oszlopa

2016.12.08 - csütörtök

Modern világban élünk. Az otthonunkban elektromos berendezések hada szolgálja a kényelmünket és a szórakoztatásunkat, korszerű autókban, vonatokon, autóbuszokon utazunk, ha el akarunk érni valahová. Számítógépen tartjuk a kapcsolatot egymással és a világgal, weboldalakon rendeljük magunknak a különféle cikkeket, köztük a ganodermás kávét :-)  Több tényezőnek köszönhetően egyre tovább élünk és egyre jobb egészségi állapotban. Persze ez nagy általánosságban értendő, nem mindenki lehet, még ma sem,  olyan szerencsés, hogy éljen a civilizáció vívmányaival, akár anyagi, akár egészségi értelemben. Mik azok az okok, amelyek miatt magasabb a - nem anyagi téren elért - életszínvonalunk ?

 

Az egyik a korszerű egészségügy. Eddig gyógyíthatatlannak hitt betegségekből tudunk kijönni vagy élhetünk velük együtt. Néhány példa. Inzulinnal karban tartható a cukorbetegség, ami 100 évvel ezelőtt még kikerülhetetlenül halálos kórnak számított. Egy egész hadsereg antibiotikummal rendelkezünk, amelyekkel súlyos fertőző betegségeket tudunk maradéktalanul meggyógyítani - sajnos nem mindegyiket. Daganatsebészetben ma már ott tartunk, hogy - jó adag szerencsével - még egy agyi áttéttel rendelkező beteg is sok esetben megmenthető.

 

Jólétünk egy másik fontos pillére az aktív, sportos életmód. Testünknek naponta szüksége van valamilyen testmozgásra. Ennek nem kell okvetlen fárasztó edzésnek lennie, lehet változatosságot vinni az egyes testtájak megmozgatásába. A kerti munkától kezdve az egy helyben végzett jógagyakorlatokon át a több tíz kilométeres biciklizésig, sok mozgásforma alkalmas arra, hogy kielégítse a test szükségleteit. Lehet beiktatni pihenőnapokat is. Lényeg, hogy nagy átlagban, hetes és hónapos léptékben egy arányos, tehát nem aluldozírozott és nem túlzásbavitt, sportos életmód jöjjön ki eredményül. A sport segít a testsúlyt kordában tartani, megelőz egyes életmód- és korfüggő betegségeket, javítja a megjelenésünket és önbizalmat ad. Évekkel, évtizedekkel kitolhatja például, hogy magasvérnyomás vagy szívbetegség jelenjen meg nálad, ha éppen ezekre volnál hajlamos.

 

Egy harmadik és ugyanolyan fontos tényező a táplálkozás. Szintén hatással van a testsúlyra és jó adag civilizációs betegség más okok mellett a táplálkozással is összefüggésben alakul ki. Manapság már tudjuk, hogy a bőség, a fejlett életszínvonal rosszat is tesz. A túlzott kalóriabevitel, a nem megfelelő összetételű ételek, a finomított élelmiszerek túlzott fogyasztása rombolást visz végbe a szervezetben és ezt az emésztőrendszernél kezdi el. Aztán folytatja a szív- és érrendszerben, nem áll meg a hormonok hálózatánál és a cukorháztartásnál, a mozgás szervrendszerénél, végül testünk valamennyi sejtjére hatással van. Erről sokat lehetne írni, későbbi blogokban majd sort kerítek rá. Most még annyit teszek hozzá, hogy egyidejűleg a túltáplálással hiányállapot is kialakulhat. Ne nevezzük hiánybetegségnek, mert néven nevezhető betegséget nem látunk. Mégis, bizonyos tápanyagok, nyomelemek, vitaminok és vitaminszerűen szükséges vegyületek sok esetben csökkent mennyiségben kerülnek a szervezetünkbe. Mindez a legnagyobb jólét, egészségesnek hitt, sportos életmód közepette. Röviden, egy mondatban, a nyers és a féligfeldolgozott növényekből fogyasztunk kevesebbet az optimálisnál. Tisztelet a kivételnek.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on